Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Νέα

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάθε συστήματος του μηχανήματος μάσκα του αεροπλάνου;
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-08-14 15:58:59  Hits: 13

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάθε συστήματος του μηχανήματος μάσκα του αεροπλάνου;


Τα χαρακτηριστικά κάθε συστήματος της μηχανής με μάσκα αεροπλάνου είναι τα εξής:


Σύστημα συρρίκνωσης


1.Εισαγωγή διάταξης διπλώματος, εύκολη ρύθμιση και ρύθμιση


2.Ο τροχός συγκόλλησης με μεγάλη διάμετρο μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την παραμόρφωση του προϊόντος.


Αυτόματο σύστημα σίτισης


1.σκελετός κράματος αλουμινίου, συμπαγές και όμορφο, ώστε να εξασφαλίζεται η ακρίβεια του μεγέθους του τελικού προϊόντος·


2.Δομή από ανοξείδωτο χάλυβα, ρυθμιζόμενο από αριστερά προς δεξιά.


Τρία.ο τροχός τάσης είναι τοποθετημένος ώστε να ρυθμίζεται η τάση του υφάσματος, ώστε να εξασφαλίζεται αποτελεσματικά η ομορφιά και η ομαλότητα του τελικού προϊόντος·


4.Ανεξάρτητη ομάδα μεταφοράς της ρινικής γραμμής, βολική για προσαρμογή και συντήρηση.


Σύστημα υπερηχητικής σφράγισης θερμότητας


1.Η μούχλα κράματος τιτανίου, όταν οι περισσότεροι κατασκευαστές μηχανημάτων μάσκας χρησιμοποιούν κράμα αλουμινίου, η μηχανή μάσκας παρέχει και υποστηρίζει ενεργά τους πελάτες να χρησιμοποιούν μούχλα από κράμα τιτανίου, διότι σε σύγκριση με το κράμα αλουμινίου, είναι εύκολο να οξειδωθεί και να εκραγεί, κάτι που δεν είναι κατάλληλο για τη μακροχρόνια λειτουργία αιχμής και τη διάρκεια της σύντομης ζωής.


2.Εισαγόμενο υπερηχητικό μορφοτροπέα, 20K διεθνές πρότυπο συχνοτήτων, παράγεται πιο ισχυρό και σταθερό· συν δύο σύνολα υπερηχητικού συστήματος, εξασφαλίζουν αποτελεσματικά την ποιότητα συγκόλλησης των προϊόντων.


Τρία.Το πρόγραμμα PLC ελέγχει την κίνηση ολόκληρης της μηχανής για να μειώσει τη δυσκολία λειτουργίας των χρηστών.


Σύστημα εκφόρτωσης


1.Σχηματίζοντας δύο κομμάτια προϊόντων ταυτόχρονα για τη βελτίωση της ταχύτητας παραγωγής


2.Θέση απόρριψης προϊόντος, αυτόματη στοίβαξη, βολικό για το φινίρισμα και τη στοίβαξη τελικών προϊόντων, εξοικονόμηση χρόνου και εργασία για συγκόλληση ακουστικής ζώνης στην επόμενη διαδικασία.


Ολόκληρη η μηχανή έχει σταθερή απόδοση, σταθερά ρυθμιζόμενη ταχύτητα παραγωγής, υψηλή απόδοση παραγωγής, μέχρι 160 τεμάχια ανά λεπτό, βολικό και ακριβές μέτρημα, υψηλό ποσοστό χρησιμοποίησης πρώτων υλών, απλή και βολική λειτουργία και προσαρμογή, υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης και αποτελεσματική μείωση του κόστους εργασίας.


Τώρα μπορείτε να αγοράσετε την καλύτερη ποιότητα συσκευής με επίπεδες μάσκες υψηλής ταχύτητας από την Dongguan caiao Machinery Co., Ltd. Αυτόματη μηχανή με μάσκες υψηλής ταχύτητας, εξαιρετική υλική σελήνιο και.356.116.Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd. είναι ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές ευφυούς εξοπλισμού στην Κίνα.Είστε ευπρόσδεκτοι να αγοράσετε και χονδρική μηχανήματα που κατασκευάζονται στην Κίνα από το εργοστάσιό μας.


Προηγούμενος: Χαρακτηριστικά τη...

Επόμενο: No