Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Νέα

Δεξιότητες αποσφαλμάτωσης μηχανών μασκών
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-08-13 18:32:47  Hits: 15

Δεξιότητες αποσφαλμάτωσης μηχανών μασκών




Ενεργοποιήστε το διακόπτη διακοπής εκκίνησης και το διακόπτη τροφοδοσίας και το ενσωματωμένο φως του διακόπτη τροφοδοσίας είναι αναμμένο. Ρυθμίστε την πίεση του αέρα. Η βαλβίδα πίεσης αέρα βρίσκεται κάτω από τον πάγκο εργασίας. Ανοίξτε την πόρτα του εξοπλισμού για να δείτε τη βαλβίδα πίεσης αέρα. Ρυθμίστε την πίεση ανάλογα με την πραγματική κατάσταση.




Το μηχάνημα μάσκας είναι ένα μη υφασμένο ύφασμα πολλαπλών στρωμάτων μέσω θερμής συμπίεσης, αναδίπλωσης, συγκόλλησης με υπερήχους, κοπής απορριμμάτων, συγκόλλησης ακτίνων στη μύτη του αυτιού και άλλων διαδικασιών για την παραγωγή μιας ποικιλίας μασκών με συγκεκριμένη απόδοση φιλτραρίσματος. Ο εξοπλισμός μάσκας δεν είναι ένα μόνο μηχάνημα, χρειάζεται τη συνεργασία πολλαπλών μηχανών για την ολοκλήρωση διαφόρων διαδικασιών.


Η αυτόματη μηχανή μάσκας εσωτερικού αυτιού υιοθετεί μέθοδο συγκόλλησης με υπερήχους. Όταν η μάσκα μετακινηθεί στη θέση επεξεργασίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκόλληση της εσωτερικής μάσκας του αυτιού. Το υπερηχητικό κύμα δημιουργείται αυτόματα, το οποίο σχηματίζει μικρο-πλάτος και δονήσεις υψηλής συχνότητας στην ταινία του αυτιού, και τη μετατρέπει αμέσως σε θερμότητα, λιώνει το υλικό που πρόκειται να υποβληθεί σε επεξεργασία και τελικά κάνει τη ζώνη του αυτιού να κολλήσει μόνιμα ή να ενσωματωθεί στην εσωτερική πλευρά του σώματος της μάσκας. Είναι η τελευταία διαδικασία επεξεργασίας της παραγωγής μάσκας εσωτερικού αυτιού. Απαιτείται μόνο ένας χειριστής για να τοποθετήσει το κομμάτι του σώματος της μάσκας ανά τεμάχιο στο δίσκο μάσκας και η ενέργεια παρακολούθησης ολοκληρώνεται με την αυτόματη λειτουργία του Standby.


Προηγούμενος: Πώς να αποσφαλματ...

Επόμενο: Ταξινόμηση και κύ...