Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Νέα

Ταξινόμηση και κύριο πεδίο εφαρμογής της μηχανής μάσκα αεροπλάνου
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-08-14 15:59:15  Hits: 16

Ταξινόμηση και κύριο πεδίο εφαρμογής της μηχανής μάσκα αεροπλάνου




Η μάσκα του προσώπου διαιρείται σε δύο στρώματα από μη υφασμένη μάσκα υφασμάτων, τρία στρώματα από μη υφασμένη μάσκα υφασμάτων και τέσσερα στρώματα από μάσκα ενεργού άνθρακα.


Μέγεθος: 17.5 “Expany 215· 9.5cm (ενήλικας), 15 “215· 9cm” (παιδί).


Επίπεδη πρώτη ύλη από μάσκα: μάσκα δύο στρώσεων: μη υφασμένο ύφασμα, ρινικό πλευρό, αγκίστρι αυτιού.


Τριεπίπεδη μάσκα: μη υφασμένο ύφασμα, ρινικό πλευρό, αγκίστρι αυτιού, διηθητικό βαμβάκι (διηθητικό χαρτί).


Ενεργοποιημένη μάσκα άνθρακα: μη υφασμένο ύφασμα, ρινικό πλευρό, αγκίστρι αυτιού, διηθητικό βαμβάκι (διηθητικό χαρτί), υλικό ενεργού άνθρακα.


Ταξινόμηση των μάσκες αεροπλάνου: εξωτερικό αυτί με επίπεδη μάσκα, εσωτερικό αυτί με επίπεδη μάσκα, μάσκα επιπέδου επίδειξης


Το κύριο πεδίο εφαρμογής της μάσκα του αεροπλάνου: η ελαστική μάσκα του κρεμήματος του αυτιού χρησιμοποιείται κυρίως στο εργοστάσιο τροφίμων, το εργοστάσιο ηλεκτρονικών οργάνων, το φαρμακευτικό εργοστάσιο, το ινστιτούτο ομορφιάς, η οικογενειακή υγειονομική περίθαλψη κ.λπ. Η μάσκα επίδειξης χρησιμοποιείται κυρίως στην ιατρική και την υγειονομική βιομηχανία, ιδίως στις χειρουργικές επεμβάσεις.


Τώρα μπορείτε να αγοράσετε την καλύτερη ποιότητα συσκευής με επίπεδες μάσκες υψηλής ταχύτητας από την Dongguan caiao Machinery Co., Ltd. Αυτόματη μηχανή με μάσκες υψηλής ταχύτητας, εξαιρετική υλική σελήνιο και.356.116.Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd. είναι ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές ευφυούς εξοπλισμού στην Κίνα.Είστε ευπρόσδεκτοι να αγοράσετε και χονδρική μηχανήματα που κατασκευάζονται στην Κίνα από το εργοστάσιό μας.

Προηγούμενος: Δεξιότητες αποσφα...

Επόμενο: Χαρακτηριστικά τη...